Šport je bila že od nekdaj moja največja strast

Že od nekdaj, torej ko sem bil še čisto majhen, sem se vedno zelo rad ukvarjal z raznimi športi. Tako pa sem kot otrok tudi treniral nogomet, košarko in tudi odbojko, vendar me je vedno hkrati zanimalo toliko športov, da se nisem moral posvetiti samo enemu. Zato pa sem skoraj cela poletja preživel najraje zunaj, ko smo s prijatelji igrali kakšen šport.

No tako pa še sedaj moja poletja izgledajo tako, da sem skoraj celo popoldne, oziroma večer, na igrišču za odbojko na mivki, kjer igramo s prijatelji razne turnirje. Tako pa mi je zadnjih nekaj let res odbojka najljubši poletni šport, ki ga igram.

Med letom pa se velikokrat odpravim na rekreacijo košarke, ki pa jo igramo v šolski telovadnici, ter se lahko tako še malo pozimi razmigam.

Šport je bila že od nekdaj moja največja strast

No ko pa sem dopolnil 16 let, pa me je prevzel nov šport. Ta šport pa je bil boks, od katerega pa sem največ pridobil, že samo kot oseba. Zato pa bi rekel, da je boks odličen šport, ki te nauči še veliko drugih veščin, ki jih potrebujemo v življenju. Zato pa sem kar nekaj časa porabil za to, da sem se naučil veščino boksa. Tukaj pa sem se poleg tehnike naučil tudi ogromno o disciplini in pa o spoštovanju, kar pa mi je prišlo tudi prav v življenju. Vseeno pa se udeležil samo ene tekme, katero pa sem sicer zmagal, vendar se na ostale nisem odpravil, saj se mi je zdelo, da za boks porabim premalo časa, kajti gre za zelo fizičen in kontakten šport, v kateremu lahko pride do resnih poškodb, tako da sem ga treniral zgolj za tehniko.

Nato pa je bilo plezanje še en šport, s katerim sem se tudi zelo rad ukvarjal. Ta šport pa mi je bil zelo všeč, ker je tako odvisen od fizične sposobnosti in pa tudi ogromno od tehnike.