Jadranje te lahko zelo lepo sprosti

Jadranje te lahko zelo lepo sprosti

Nekaj časa nazaj sem imela res naporen dan v službi in nikakor se nisem morala sprostiti po tem. Poklicala me je tudi moja prijateljica in je takoj videla, da nisem najbolj dobre volje. Takoj me je vprašala, kaj je narobe in sem ji samo povedala, da sem imela res naporen dan in da bi si rada malo odpočila.

Rekla mi je, da bi lahko šla z njo na jadranje. To je bila zadnja stvar, ki sem jo želela početi in res nisem vedela, kako naj rečem, ne. Nekako me je prepričala, da sem šla z njo na jadranje. Nisem morala verjeti, ampak me je jadranje nekako res sprostilo. Do te meje, da sem prišla domov res dobre volje. Ko sem prišla domov, sem se lahko samo ulegla in končno pripravila na naslednji dan, saj sem vedela, da me še naslednji dan čaka malo bolj naporen dan v službi. Prijateljica mi je rekla, da lahko greva še čez vikend spet na jadranje, saj verjame, da mi bo nekako pomagalo oziroma, da se bom lahko vsaj malo sprostila.

Glede na to, da mi je prvič res zelo pomagalo jadranje, sem se odločila, da bom tudi za vikend se pridružila moji prijateljici in se sprostila na polno. Komaj sem seveda čakala, da pride ta vikend in ko je prišel sem šla z njo na jadranje, kjer sem res uživala. Prijateljica mi je rekla, da bi to lahko postala najina tradicija in jaz sem se definitivno strinjala z njo. Jadranje je res nekaj, kar moraš znati, a hkrati se lahko na temu zelo sprostiš. Jaz načeloma nisem vedela, da je to mogoče, saj se mi je zdelo to zelo veliko dela. Dejstvo pa je, da ko enkrat znaš jadrati, se lahko med jadranjem zelo sprostiš in tako se lahko psihično in fizično pripraviš tudi na naslednje podvige ki te čakajo.