Babica se je odpovedala hrani, ki je vzrok, da je putika pri njej nastala

Po vsem, kar sem izvedela o tem, kako se putika lahko pozdravi in sem babici predala vse, informacije, je res preskusila skoraj vse kar sem ji predlagala. Pila je mnogo več vode in kakor običajno in vem, da je zagotovo spila vsaj dva litra vode na dan. Poleg vode pa si je čez dan zagotovo skuhala vsaj dva zeliščna čaja, ki naj bi tudi pomagala, da se putika odpravi iz njenega obolelega sklepa. 

Poleg tega, da je pazila na vodo in čaje, je tudi pazila na prehrano, saj je bilo kar nekaj živil takšnih, ki jih je uživala dnevno. Vzroki, da nastane putika so tudi napačna hrana. Sladkor je eno živilo, ki zelo vpliva na to, potem sladkane pijače, nekateri mesni izdelki in še kaj. Vsemu temu se je izogibala in uživala vse ostalo. Resnično ni zaužila niti ene hrane, za katero je bilo znano, da vpliva, da nastane putika, in to zelo dolgo časa.

Ker sem videla, da sem ter tja pride dan, ko je v zelo hudih bolečinah in ji tudi zdravila pomagajo prepočasi. Ker je bilo tako hudo, sem čez vikende hodila k njej, da sem ji pomagala pri vseh opravilih. Dedek ji je pomagal čez teden, ker ji jaz zaradi službe in obveznosti nisem utegnila, za konec tedna je bil pa dedek lahko v naravi, ker je bil čez teden premalo. Tak urnik sem imela dober mesec, dokler se ni začelo popravljati. Potem je pa še počasi lahko skrbela sama zase. Vseeno sem še prihajala na obisk, dokler se ni vse popravilo, da ne bi prehitro sama začela s svojimi aktivnostmi. Ne bi bilo dobro, da bi se ji ponovno vnelo vse nazaj, ker ne bi počakala do konca, da se vse pozdravi. Ampak na srečo je le počakala, da je vsa oteklina izginila in da bolečina ni bila več prisotna, saj je le tako vedela, da je putika čisto do konca pozdravljena.

Dodaj odgovor